Nieuws
0

(Fiets)crosstrainingen voor kinderen

31. okt 2019 / door John van de Zanden

 

Nieuwe cursusdatum 2020 bekend. 5 Zaterdagmiddagen vanaf 11 januari 2020.

Nog dit najaar starten we met een trainingsprogramma fietscrossen voor kinderen. Dit zijn geen BMX lessen en ook niet veldrijden maar in ons eigen bos mag je met elke fiets (BMX, mountainbike of crossfiets) deelnemen.

Het is een cursus (A)spirant. Dit betekent dat je voor het eerst gaat deelnemen. Als je al een beetje kunt crossen is het ook leuk hoor. Het is een cursus van 5 lessen op de woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur.  Je kan deelnemen op je eigen crossfiets of mountainbike. Je moet altijd een helm op. Er zijn een aantal fietsen en helmen beschikbaar. 

De lessen zijn gericht op techniek training. We gaan serieuze oefeningen doen zoals op snelheid bochten rijden, over bruggetjes fietsen, sprinten en zelfs jumpen met de bike.  Elke les kent een pauze waarbij we even op adem komen en je wat kunt drinken. We sluiten af met enkele fietsspelletjes.  

De lessen worden verzorgd door een ervaren en gediplomeerde instructeur van Stichting Bikewize. Er zijn altijd twee instructeurs aanwezig.  (Groot)Ouders zijn natuurlijk welkom om te komen kijken.

We starten al op 20 november en dan elke week een les tot en met 18 december. Volgend jaar volgt er een tweede cursus.

Cursus A(spirant),                       

Woensdagmiddagen van 14.00 uur tot 15.30 uur. Kosten: 60,= euro voor 5 lessen  (80,- euro inclusief fiets en helm).

Aanmelden (informatie):  info@bikewize.nl 06 12584483

De nieuwe cursus staat geprogrammeerd vanaf 11 januari in de middag. Dit is dan 5 weken lang op een zaterdag!

 

0

Biketrial Holland

12. feb 2019 / door John van de Zanden

Stichting Bikewzie werkt o.a. samen met Rideguide en Biketrial Holland. Laatstgenoemde kent nu een eigen basis op het terrein van Enjoy Outdoors te Tilburg. Alle mogelijkheden vind je op de website van Biketrial Holland.

0

Winter 2018/2019

21. nov 2018 / door John van de Zanden

Keep Warm, start Biking.

Stichting Bikewzie kent een actieve winter met vooral veel mountainbiking. Het Hanze college, het Dongemond college, Amarant en Enjoy Outdoors zijn enkele organisaties die, in de prachtige winterperiode, regelmatig op pad gaan met de Bikewize instructeurs.

Het kan flink koud zijn in de winter maar tegelijk ook heel mooi. Het heldere weer daagt je uit om vol te gaan. Door het vallen van het blad heb je meer zicht op de routes.  Bij vorst en sneeuwval verandert het decor compleet. Ook nu prachtige vergezichten en genieten van de natuur.

Vergeet niet de thermokleding en zorg voor warme voeten en handen.Ga naar buiten. goed voor je conditie en je weerstand.

 

 

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden