Nieuws
0

New Year 2020 Januari take off

30. dec 2019 / door John van de Zanden

We starten 2020 voortvarend!  2 januari De Winterspelen Amarant.  Op 7 en 9 januari gaan we naar Drunen. Fietsclinics op het d' Oultremontcollege en de BSO Mikz.

 

 

 

0

Mountainbike cursus beginners (A)spirant

31. okt 2019 / door John van de Zanden

De eerst volgende cursus Mountainbiking is op 7 december. Vanaf 10.15 uur ben je dan welkom bij Enjoy Outdoors. Ontvangst met koffie/thee waarna we in ons crossbos ongestoord kunnen oefenen.  We behandelen alle basic's maar maken het ook wat uitdagender met enkele drop's , trapje af en een heuse springschans. Daarna rijden we gezamenlijk een (halve) mountainbikeronde door de Loonse en Drunense Duinen. Voor beginners en gevorderden. Terug op locatie is er soep met een worstenbroodje of kaasbroodje.

De kosten bedragen 20,= euro per keer. Als je zelf geen fiets hebt kun je er een huren voor 10,= euro per keer (inclusief MTB vergunning).

Zaterdagen; 7 en 21 december en vervolgens 4 januari 2020. Een sportief begin voor het nieuwe jaar.

Enjoy Outdoors,Kalverstraat 19 Tilburg.

Inschrijven;info@bikewize.nl

06 12584483

0

(Fiets)crosstrainingen voor kinderen

31. okt 2019 / door John van de Zanden

 

Nieuwe cursusdatum 2020 bekend. 5 Zaterdagmiddagen vanaf 11 januari 2020.

Nog dit najaar starten we met een trainingsprogramma fietscrossen voor kinderen. Dit zijn geen BMX lessen en ook niet veldrijden maar in ons eigen bos mag je met elke fiets (BMX, mountainbike of crossfiets) deelnemen.

Het is een cursus (A)spirant. Dit betekent dat je voor het eerst gaat deelnemen. Als je al een beetje kunt crossen is het ook leuk hoor. Het is een cursus van 5 lessen op de woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur.  Je kan deelnemen op je eigen crossfiets of mountainbike. Je moet altijd een helm op. Er zijn een aantal fietsen en helmen beschikbaar. 

De lessen zijn gericht op techniek training. We gaan serieuze oefeningen doen zoals op snelheid bochten rijden, over bruggetjes fietsen, sprinten en zelfs jumpen met de bike.  Elke les kent een pauze waarbij we even op adem komen en je wat kunt drinken. We sluiten af met enkele fietsspelletjes.  

De lessen worden verzorgd door een ervaren en gediplomeerde instructeur van Stichting Bikewize. Er zijn altijd twee instructeurs aanwezig.  (Groot)Ouders zijn natuurlijk welkom om te komen kijken.

We starten al op 20 november en dan elke week een les tot en met 18 december. Volgend jaar volgt er een tweede cursus.

Cursus A(spirant),                       

Woensdagmiddagen van 14.00 uur tot 15.30 uur. Kosten: 60,= euro voor 5 lessen  (80,- euro inclusief fiets en helm).

Aanmelden (informatie):  info@bikewize.nl 06 12584483

De nieuwe cursus staat geprogrammeerd vanaf 11 januari in de middag. Dit is dan 5 weken lang op een zaterdag!

 

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden