Nieuws
0

Wielersport corona proof

31. aug 2020 / door John van de Zanden

Mountainbiken, BMX en fietscrossen zijn individuele sporten waarbij je altijd al minimaal een fietslengte afstand houd van elkaar. Daadwerkelijk is dit enkele meters. Vaak zijn de activiteiten buiten maar ook binnen (flinke gymzaal of sporthal) kan dit Corona proof, volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bij voorkeur werken we nu met wat kleinere groepen en moeten de deelnemers zelf de helm opzetten. Bij handelingen binnen de 1,5 meter dragen de instructeurs een mondkapje.

 

 

0

BMX in Dordrecht

24. jun 2020 / door John van de Zanden

In de zomer gaan we naar Dordrecht. In augustus elke week ergens in de stad met BMX voor Team Sport van de gemeente Dordrecht.

0

Weer op pad!

05. jun 2020 / door John van de Zanden

We zijn weer op pad met onze fiets clinics. Voor het Willem Twee college in Tilburg verzorgen we in de maand juni enkele BMX- en mountainbike activiteiten. We gaan deze maand nog naar Amersfoort en ontvangen weer een school bij Enjoy Outdoors.

De groepen wat kleiner en extra aandacht voor hygiëne.

 

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden