Nieuws
0

Olympic Experience

07. jun 2016 / door John van de Zanden

De Olympic Experience van het NOC/NSF vindt plaats van 5/21 augustus op het strand van Scheveningen. Vanaf hier kun je onze Olympische sporters volgen op grote schermen maar je kan ook zelf allerlei sporten uitproberen. 

Stichting Bikewize is elke dag aanwezig. Voor de nationale wierbond, KNWU,  verzorgen wij het mountainbike-programma. .   Check de site;  Olympic Experience.

 

0

BMX clinics SBO Tilburg

24. mei 2016 / door John van de Zanden

De BMX lessen voor het Speciaal Basis Onderwijs in Tilburg zijn begonnen. De kinderen uit de bovenbouw van deze scholen gaan een aantal fietslessen volgen. Ze maken kennis met de wielersport, leren diverse technische handelingen en gaan uiteraard zelf een parcours rijden. Spelenderwijs worden ze technische vaardiger en gaan met meer zelfvertrouwen op de fiets. In opdracht van Sportbedrijf Tilburg.

0

Mountainbike team vroeg op pad

08. maa 2016 / door John van de Zanden

Mountainbike team vroeg op pad.  Op dit moment is Ruben versluis, onze senior instructeur mountainbiken, al aan het werk in Duitsland. Hij zoekt en test de mooiste trails. Vanaf April is iedereen welkom om deel te nemen aan onze mountainbikeworkshops, -tochten en -reizen. 

 

 

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden