Nieuws
0

Sportief vergaderen

14. nov 2016 / door John van de Zanden

In samenwerking met TWC Pijnenburg te Tilburg bieden we, vanaf nu, een sportief programma voor u en uw werknemers.

Diep gaan, grenzen opzoeken, bezweet en onder de modder om vervolgens, na het opfrissen, met een open mind, de vergadering in te gaan. Uiteraard ook prima als informeel bedrijfsuitje!

Op onze eigen locatie volgt u vooraf, tussendoor of na een flinke vergadering/overleg, een actieve mountainbike clinic. Een ervaren professionele instructeur zorgt voor de fietsen en helmen en een passend programma met diverse onderdelen. De buitenlucht, de flinke inspanningen en enkele spel-elementen zorgen voor frisse ideeën.

Het 'clubhuis' beschikt over gescheiden M/V kleedruimten, een bar, voldoende tafels en stoelen, snel WIFI, digitaal scherm met TV, internet en Ipad. Tevens kan er een ontbijt, lunch en/of compleet verzorgde BBQ aangeboden worden.

Uw wensen werken we uit tot een passend voorstel. Indien gewenst zal een professionele toprenner de clinic mede kleur geven.

Op het allerhoogste niveau kunnen we deze activiteit ook verzorgen bij onze partner Sportcentrum Papendal.

0

Mountainbiking met het Hanze college

21. okt 2016 / door John van de Zanden

Mountainbiking met het Hanze college. Deze, zeer sportieve school, gaat wederom elke vrijdagmiddag in November/December mountainbiken op de bekende routes van Dorst en Oosterhout. Stichting Bikewize ondersteunt hierbij!

0

Bikepark Winterberg

06. sep 2016 / door John van de Zanden

Onze instructeurs gaan zelf regelmatig op pad om de mooiste spots te verkennen. Oude vertrouwde is Winterberg. Elke keer wordt deze spot weer vernieuwd. Winterberg behoort, al jaren, tot de mooiste MTB parken van de Wereld.

Met prachtig weer in het vooruitzicht gaan we voor enkele fotoshoots en uiteraard zelf genieten van de nieuwste trails en flows.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden