Nieuws
0

Erkenning Leerbedrijf SBB

08. feb 2017 / door John van de Zanden

Erkenning Leerbedrijf SBB

Biketrial Holland (werkzaam voor Stichting Bikewize) heeft een erkenning Leerbedrijf ontvangen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dat is goed nieuws voor mogelijke stagiaires (MBO Sport en Bewegen niveau 3). Volg je een dergelijke opleiding en is wielersport jouw liefde dan kun je nu stage lopen bij Stichting Bikewize. Stuur een berichtje en we nemen contact met je op.

0

Esloo College Den Haag

19. jan 2017 / door John van de Zanden

Esloo College Den Haag,

Leerlingen van het Esloo College te Den Haag gaan wederom BMX 'en. Elke dinsdag krijgen ze fietsles. De uitdaging; een door henzelf bedachte en uit te voeren fietsshow tijdens Esloo Got talent.

0

M2 - Bikewize Teamdag

24. nov 2016 / door John van de Zanden

Nieuw in 2017; M2 - Bikewize Teamdag – Educatief en sportief. Een uniek aanbod waarbij de expertise van M2Ttrainingen en Bikewize samenkomen.

Tijdens de teamdag worden lichaam en geest behoorlijk op de proef gesteld. Een zeer actieve workshop, met uitgebreide interactie tussen trainers en cursisten, wordt opgevolgd door een uitdagende mountainbike clinic waarbij een ieder persoonlijk de grenzen mag voelen.

Deze nieuwe dienst betreft een samenwerking tussen M2, Bikewize en TWC Pijnenburg. Een educatief, sportief maar ook gewoon leuk bedrijfsuitje! Geheel naar uw wens vormgegeven.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden