Nieuws
0

Bikewize Bike Park

22. jan 2018 / door John van de Zanden

In samenwerking met Enjoy Outdoors wordt gestart met het Bikewize Bike Park. Een eigen locatie waar we gasten kunnen ontvangen. We gaan werken aan enkele leuke cross trails waar je je skills kunt verbeteren. BMX/Mountainbike kinderfeestjes, clinics en workshops voor volwassenen. Al dan niet gecombineerd met bootcamp of survivaltochten. Voor de liefhebbers rijden we vanaf deze locatie de route Loonse en Drunense duinen. Een workshop van maar liefst 4 uur waarbij we zo'n 40 - 60 kilometer afleggen. Van recreatief- tot wedstrijdniveau.

0

2018; In de startblokken

22. jan 2018 / door John van de Zanden

2018; In de startblokken. Stichting Bikewize is druk met alle voorbereidingen voor de seizoenstart 2018. De agenda begint al langzaam vol te stromen. De start van het jaar met het WK veldrijden in eigen land, de Olympische Spelen en de opening van het wielerseizoen. Stichting Bikewize is druk met de eigen locatie i.s.m. Enjoy Outdoors. Een oefenparcours, in Tilburg Noord, voor mountainbikers/crossers die willen werken aan hun skills.  Daarnaast wordt alles in gereedheid gebracht voor de bekende clinics en workshops op locatie.

 

0

Partner gezocht voor het Speciaal Onderwijs

20. nov 2017 / door John van de Zanden

Partner gezocht voor het Speciaal Onderwijs!  We krijgen elk jaar veel aanvragen voor fietsclinics voor het Speciaal Onderwijs (basis en voortgezet). Voorheen konden we dit aanbieden middels Special Heroes i.s.m. de KNWU. Wegens bezuinigingen lukt dit niet meer derhalve zijn we dringend op zoek naar een nieuwe partner.

De kinderen die dit type onderwijs volgen krijgen een fietsvaardigheidsles. Ze worden handiger op de fiets en krijgen zo wat meer zelfvertrouwen. Dit pakt ook positief uit in het verkeer. De echte fan's sturen we naar de lokale wielerverenigingen om hier blijvend te kunnen blijven genieten van de wielersport.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden