MTB/BMX Clinics

Mountainbike & BMX Clinics en advisering (bike advice)

Onze instructeurs zijn dagelijks op pad voor het verzorgen van tal van clinics en workshops. Voor kids vanaf circa 2 jaar tot aan senioren (65+) die zich nog jong voelen. Voor scholen, verenigingen, bedrijven, instellingen en vriendengroepen verzorgen we een passend en uitdagend programma.  Op locatie met BMX/crossfietsen en/of mountainbikes. We zetten ter plaatse een parcours uit of rijden een vaste route. In Tilburg beschikken we over een eigen locatie waar u, ongestoord, de mountainbike lessen kunt volgen en waar we BMX kinderfeestjes verzorgen (www.crossbos.nl).  Voor beginners maar ook gevorderden komen aan hun trekken. Uiteraard verzorgen we een passend fietsprogramma maar kunnen ook een actief wisselprogramma samen met Enjoy Outdoors! aanbieden. Bijvoorbeeld de ene groep bootcamp de andere op de fiets. Een meerdaags programma (schoolkamp) met overnachten in het bos is ook mogelijk. Back to basic, zelfredzaamheid vereist, groen en duurzaam maar ook zeker een niet te vergeten belevenis en supergezellig. Zie onder 'specials'.  

Mountainbiking is populair. Wil je beginnen met deze sport en een keertje proefdraaien of onafhankelijk advies over een aan te schaffen fiets, dan helpen we je graag. Onze ervaren vrouwelijke en/of mannelijke instructeurs gaan met je op pad. We hebben diverse fietsen klaar staan.

info@bikewize.nl  of 06 12584483

Wij beschikken over eigen BMX fietsen en diverse mountainbikes (kinder, 26"en 29R). Uiteraard inclusief (full face) helmen en beschermers. We kennen de mooiste routes en binnen- en buitenland. Tevens kunnen we op locatie een parcours uitzetten met onze mobiele hindernissen.

Al onze clinics en workshops kennen een logische opbouw. De instructeur zet alles klaar en ontvangt de groep. Na de instructie gaan de deelnemers zich voorbereiden. Helm en beschermers, fiets aanmeten en aan de slag. Er volgen enkele basisoefeningen. De instructeur legt uit, doet het voor en ondersteunt. Na korte tijd kan een ieder, op zijn of haar niveau, zelfstandig het parcours rijden. Van kennismakingslessen tot aan professionele begeleiding en training. Onze instructeurs zijn bekend met de discipline en hebben een ruime ervaring met het verzorgen van dergelijke clinics. Binnen ons netwerk kennen we diverse professionele (ex) top renners die een programma mede kunnen kleuren.

BMX
Fietscross
Mountainbiken
Wielrennen
Specials
About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden