Nieuws
0

Mountainbike team vroeg op pad

08. maa 2016 / door John van de Zanden

Mountainbike team vroeg op pad.  Op dit moment is Ruben versluis, onze senior instructeur mountainbiken, al aan het werk in Duitsland. Hij zoekt en test de mooiste trails. Vanaf April is iedereen welkom om deel te nemen aan onze mountainbikeworkshops, -tochten en -reizen. 

 

 

0

Nieuwe Website online

08. maa 2016 / door John van de Zanden

De nieuwe website van Stichting Bikewize is per maart 2016 online. Een geheel ander jasje, voorbeelden van ons werk in het veld, met een interactieve agenda en actuele nieuwsberichten.

 

0

Cannondale

09. jan 2016 / door John van de Zanden

Vorig jaar zijn de eerste contacten gelegd met onze nieuwe partner Cannondale. De fietsen die we gebruiken voor de mountainbike- en wielren clinics zullen gaandeweg vervangen worden door Cannondale bikes. We gebruiken reeds enkele Trail mountainbikes en onze instructeurs rijden op de F-SI en de Habit. Voor het wielrennen rijden de instructeurs op de Cannondale CAAD12. Stichting Bikewize is trots op deze samenwerking en kan genieten van het modernste en beste materiaal.

www.cannondale.com

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden