Teambuilding

Enjoy Outdoors

Vanaf 2018 gaat Stichting Bikewize intensief samenwerken met Enjoy Outdoors. Enjoy Outdoors is sterk in bewegen, sporten en spelen in de frisse buitenlucht. Op de eigen locatie in Tilburg Noord wordt maatwerk geleverd in de disciplines bootcamp, crossfit, personal training en skoolcamps.

Bikewize gaat een heuse mountainbike trail aanleggen. We gaan trainingen verzorgen voor beginners tot aan de ver gevorderden. Individueel en groepslessen/bedrijfsuitjes. Je kan dan deelnemen met je eigen fiets of Bikewize verzorgt het materiaal. 

Uiteraard is iedereen nu al welkom. We kunnen een uitdagend wisselprogramma bieden voor 1-100+ personen. Ontvangst met ontbijt, lunch, BBQ, outdoor cooking. Ook meerdaags met overnachten op locatie is mogelijk. Bedrijfsuitje, schoolkamp, personal training, etc. We doen u graag een passend voorstel.

Vanaf deze locatie kunnen we een serieuze mountainbiketocht aanbieden door de Loonse en Drunense Duinen van ruim 40 kilometer. 

Sportief vergaderen op locatie!

Nieuw in 2017; M2 - Bikewize Teamdag – Educatief en sportief. Een uniek aanbod waarbij de expertise van M2Ttrainingen en Bikewize samenkomen.

Tijdens de teamdag worden lichaam en geest behoorlijk op de proef gesteld. Een zeer actieve workshop, met uitgebreide interactie tussen trainers en cursisten, wordt opgevolgd door een uitdagende mountainbike clinic waarbij een ieder persoonlijk de grenzen mag voelen.

Alle informatie vindt u hier!

Diep gaan, grenzen opzoeken, bezweet en onder de modder om vervolgens, na het opfrissen, met een open mind, de vergadering in te gaan.

Sportief vergaderen!

In samenwerking met TWC Pijnenburg te Tilburg bieden we een sportief programma voor u en uw werknemers.

Uiteraard ook prima als informeel bedrijfsuitje!Sportief vergaderen! Op onze eigen locatie volgt u vooraf, tussendoor of na een flinke vergadering/overleg, een actieve mountainbike clinic. Een ervaren professionele instructeur zorgt voor de fietsen en helmen en een passend programma met diverse onderdelen. De buitenlucht, de flinke inspanningen en enkele spel-elementen zorgen voor frisse ideeën.

Het 'clubhuis' beschikt over gescheiden M/V kleedruimten, een bar, voldoende tafels en stoelen, snel WIFI, digitaal scherm met TV, internet en Ipad. Tevens kan er een ontbijt, lunch en/of compleet verzorgde BBQ aangeboden worden.

Op het allerhoogste niveau kunnen we deze activiteit ook verzorgen bij onze partner Sportcentrum Papendal.

Uw wensen werken we uit tot een passend voorstel. Indien gewenst zal een professionele toprenner de clinic mede kleur geven.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden